Sange fra hjertet

Pressemeddelelse 13-3-2021

Miss Tiwaz & Alexandars nye release ”Sunrise Café” er en skøn americana-country-rock sang, der vanen tro tager udgangspunkt i Miss Tiwaz & Alexandars eget liv. Det er det, der kendetegner bandet Miss Tiwaz & Alexandar – at de i deres tekstunivers trækker på deres egen hovedstol, deres eget liv. De var noget på hjerte som de mener er universelt. ”Sunrise Cafe” handler om at kunne finde den indre den indre sol frem, selvom det måske er den værste regnvejrsdag udenfor én selv. Vi ved jo alle sammen at solen kommer tilbage på et tidspunkt.

Miss Tiwaz & Alexandar siger det meget klart: ”Don´t let the sun go down on a rainy day, don´t let the sun go down on a sunrise café, don´t let the dark clouds shade for the sun, don´t let the sun go down on a sunrise cafe”.
Man skal forsøge være den allerbedste udgave af sig selv, man skal turde danse rundt i morgensolen nede ved havet, eller nyde at se at blomsterne svaje i vinden
Glem bekymringerne, vær dig selv og få det bedste ud af livet

Men det kan være svært at finde ud af hvor hvem man er og hvorfor, når man fra medierne konstant bliver bombarderet med en verden af smarte habitter, hurtige penge, katastrofer og ”verdens undergang” . Og når de samme medier konstant skriver om, at det gælder om at se godt ud, tjene flest penge og bo i dyre lejligheder, kan det tillige være svært at indrømme for sig selv, at man hellere vil ”sidde oppe i fjeldet og lede efter krystaller”.

Når Miss Tiwaz & Alexandar synger om Sunrise Cafe, I’m the lucky One eller Day out of time er det ikke er udtryk for, at de kun tror på ”Evigt solskin i et pletfrit sind” . Dertil har de levet for længe og set for meget. De har sammen og hver for sig været igennem livets mange erfaringer, store som små,

Livet er hårdt for nogle mennesker, og ikke alle har muligheden for at vælge, hvilken vej men vil ud af. Men Miss Tiwaz & Alexandar har valgt. Og de håber, at budskabet om, at man skal finde indre sol frem kan inspirere dem der lytter til musikken til at se lidt mere positivt på sig selv, deres liv og verden omkring dem.