Miss Tiwaz

“Sange fra hjertet” er den korte definition på den danske sangerinde Miss Tiwaz. Hun er en enstående sangerinde med en exceptionel dyb stemme fyldt med feeling. Som barn sang hun først og fremmest for sig selv, når hun havde brug for at forandre sorg og smerte til glæde og overskud.

At være tæt forbundet med sansernes verden er en del af Miss Tiwaz medfødte styrke, som forbinder hende med evnen til at udtrykke sig kunstnerisk i mange former.

Singlen “I`m the lucky One” er hendes debutsang og samtidig det musikalske bagtæppe for hendes liv med en lang karriere som blandt andet professionel coach for personlig udvikling ved hjælp af heste- og rideterapi. Senere i livet blev hun fuldtids billedkunstner med eget galleri, for at udleve drømmen om, at gøre en livslang hobby med billedkunst til det primære omdrejningspunkt. Det var i forbindelse med en personlig livskrise, at Miss Tiwaz mødte mennesker, som anbefalede hende at synge. Det at være gift med en inkarneret musikersjæl som Alexandar viste sig at være en forløsning ind til Miss Tiwaz unikke sangklang, som af udenlandske musikelskere er blevet kaldt New Nordic Noir.

Debutsangen “I`m the Lucky One” handler om livsglæde og taknemlighed – trods alt. Den er skrevet af Alexandar Søndergaard under Coronakrisen i sommeren 2020 i en periode præget af lockdown og begrænsninger.

“Musik for mig er at glemme verden omkring mig.
Den eksisterer kun i de toner jeg synger.
Og den eksisterer i pauserne. Som en kunstner der maler på et canvas, maler jeg med min musik, skaber drømme. Det er storytelling.
Musik skal skabe følelser, det er et verdenssprog”.